START RECONNECTIVE HEALING RECONNECTION ERIC PEARL KONTAKT/PRISER LÄNKAR

HUR GÅR EN RECONNECTIVE HEALING SESSION TILL?

Det är bra att bära bekväma kläder, ta gärna med en extra varm tröja då man kan bli lite frusen efter healingen. Undvik att bära starka dofter.

Du kommer att ligga på en behandlingsbänk med slutna ögon och du ska försöka vara så avslappnad och neutral som möjligt. Du behöver inte göra något själv för att "hjälpa till". Inte andas på nåt speciellt sätt, meditera eller tänka mantran, utan var öppen och lita på att du får det just du ska ha och att upplevelsen kanske blir något helt annat än du föreställt dig. Observera både vad som händer och vad som inte händer utan att värdera. Släpp taget och vänd sinnet inåt och ge dig själv en egen stund.

Dr Eric Pearl säger att "Det är människan som helas, inte sjukdomen. Om Du har tur kommer helandet i den form Du önskar Dig – om Du har verklig tur kommer Ditt helande i en form som Du inte ens vågat drömma om. En form som Universum bestämt för Dig."

Behandlingen utförs genom att jag håller mina händer utanför din kropp, ibland flera meter ifrån.

Det som är utmärkande för Reconnective Healing är att effekten öker med avståndet. Därför är Reconnective Healing mycket effektiv på distans. Jag utför även distanshealing.

 

HUR GÅR DET TILL

UPPLEVELSEN

FORSKNING/ARTIKLAR

LÄNKAR

FRÅGOR OCH SVAR


Min mottagning:
Allhelgonagatan 9, Skanstull (se karta)

Innehar F-skattsedel
och ansvarsförsäkring

Allhelgonagatan 9, 118 58 Stockholm, T-Skanstull
Tfn:070-750 75 00,08-600 37 31 E-post:
gittank57@gmail.com
www.kraftochform.com